donderdag 14 november 2013

Biertje!Er was vandaag even twijfel...kerstkaart plaatsen of toch maar niet.
Zoals jullie zien is het geen kerstkaart geworden, maar een kaart die ik afgelopen dinsdag aan mijn 18-jarige broertje heb gegeven.

Het idee van dat biertje heb ik eens bij iemand gezien, maar ik weet niet meer bij wie. Als diegene hem herkent, heel hartelijk dank voor het idee!

Ik heb hier een A5 formaat kaart van gemaakt.
Omdat ik wel erg snel klaar was met de voorkant, heb ik nog maar heel veel tijd gestoken in de binnenkant. Wat een gepruts al die lettertjes opplakken.
De kaart werd erg op prijs gesteld en staat nu te pronken bij mijn broertje.

Helaas zijn de klachten door de borrelia infectie na 2 weken antibiotica nog niet verdwenen. Ik heb er nu nog een kuur van 4 weken bij gekregen. Nu toch maar aan de probiotica i.v.m. mijn darmen, want die vinden het nu al niet leuk meer.

Fijne dag en tot blogs!

Groetjes, Joanne

11 opmerkingen:

 1. Ik denk dat je de kaart bij Miranda (Stampinutopia) hebt gezien, ik wil hem ook nog maken voor mijn zoon, die van jou ziet er super mooi uit, echt een kaart voor die leeftijd.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Joanne, vervelend dat je infectie nog niet over is maar goed dat je aan de frutsel blijft. Ik heb deze kaart idd al vaker gezien maar blijft leuk, zeker voor een (dorstige, hihi) 18-jarige. De binnenkant is ook mooi versierd en natuurlijk nog van ♡-e met je broertje, lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaart Joanne! Heel erg mooi gedaan, dat zal een 18-jarige vast wel aan spreken. Balen van je infectie, ik hoop dat je je gauw beter voelt. Beterschap!
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, ik had hem van het voorjaar, in maart op mijn blog staan. En ik had hem ook van iemand anders, maar weet niet meer van wie. Hij blijft leuk! groetjes! Nelleke ps beterschap

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Joanne,
  Leuk is zo'n bierkaart, heb ook eens zoiets gemaakt voor mijn buurjongen, altijd succes..Heb je een tekenbeet gehad ?? vervelend zo'n Borrelia infectie, ben je lang zoet mee..liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke kaart Joanna, zal goed ontvangen zijn! Sterkte en beterschap gewenst.
  Liefs Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je broer, je hebt een leuke kaart voor hem gemaakt ☺
  Beterschap met je gezondheid !
  Gezellige donderdag ☺
  Liefs van Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Joanne,
  wat een leuke kaart! Ik herkende hem meteen van Nelleke, die hem voor haar zoon had gemaakt. Lekker stoer voor een knul van 18. Zla hij vast ook wel gevonden hebben.
  Wat vervelend dat je maar niet opknapt! Hopelijk gaat het met de medicijnen erbij wel beter.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja leuke kaart heb je gemaakt voor je broer!

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super gave kaart!! Heel veel beterschap!!

  Groetjes, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Schitterende kaart. Heel gaaf om zo'n bierpul als kaart te sturen. Je broer vond hem vast en zeker heel gaaf. Vervelend dat de medicijnen niet goed aanslaan.
  Beterschap.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!