maandag 13 mei 2013Oei...al een week geleden dat ik iets geplaatst heb.
Maar dan laat ik nu wel een hele leuke kaart zien, vind ik zelf. Het model van deze kaart komt uit een hobbyjournaal, leuk bewerkt met papiertjes, borduursels, 3d-plaatje en stempeltjes.
De cupcakes die het beertje gebakken heeft heb ik in het groot gestempeld en ingekleurd met aquamarkers.
Ik vind het een gezellige kaart geworden.

Op dit moment ben ik rustig op mijn bed in de kamer bezig met een kaart borduren. Elke keer een stukje, dan komt hij vanzelf af! Ik heb zooooveel leuke ideeen voor kaarten...Maar dat zal nog even moeten wachten. Het gaat wel weer wat beter, maar nu manlief na 2 weken vakantie weer aan het werk is wil ik toch ook wel weer een beetje in huis rommelen. Dus ja, dan blijft er van dat kleine beetje energie niet zoveel over voor het kaarten maken.
Verder is mijn hobbykamer inmiddels veranderd in een opslagkamer.
A.s. donderdag krijgen wij de sleutel van ons huis. In januari/februari hoorden wij dat het huurhuis waar wij sinds juli 2012 in wonen, onder de leegstandswet, verkocht is. Dus wij moeten eruit.
In de week voor de operatie hebben we nog even 4 woningen bekeken, daar een keus uit gemaakt en de week erna heeft mijn man alle formulieren ingevuld en weggebracht. En nu krijgen we dus de sleutel.
Dus mijn man heeft zijn vrije dagen gebruikt om alle bouwmarkten te bezoeken en te zorgen dat alle spullen in huis zijn.
Gelukkig hoeven alleen de wanden en keuken maar aangepakt te worden en daar krijgt mijn man hulp bij van de ouders. Ik zal de aanwijzingen wel geven vanuit een luie stoel.
Wat zal het moeilijk voor mij worden om niets te doen... Ik vind klussen altijd wel leuk en gezellig!

Jullie blogs heb ik natuurlijk gevolgd en deze week hoop ik ook weer de energie te hebben om berichtjes achter te laten!

Fijne dag!

Groetjes,
Joanne

10 opmerkingen:

 1. Hoi Joanne, je kaartje is echt superleuk geworden, je hebt niets teveel gezegd hoor, heel leuk model en erg leuke details, fijn voor je dat het toch weer gelukt is om een kaartje te maken, ik kan me voorstellen dat je er kierewiet van wordt en graag weer wat wil doen en dan ook nog een verhuizing die er aan komt, pfffff, ik wens jullie sterkte met de verhuizing, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart Joanne, ik sluit me helemaal bij je aan, en je mag er best trots op zijn. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Joanne,
  wat een superleuk model! EN een vrolijk geheel is het zo geworden.
  Jammer dat het niet zo snel gaat als je had gehoopt. EN vanuit je luie stoel klinkt wel leuk, maar dat zal het vast niet zijn. Het wordt toch jouw huis en als je dan zelf niets kan doen.... Sterkte!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Joanne,wat een leuk model kaart en heel fleurig versierd.Wat jammer dat nu van alles tegelijk komt,net wat GerJanne zegt,toekijken is niet altijd gemakkelijk maar als je helemaal herstelt bent komen er ws nog genoeg momenten om zelf aan te rommelen,toch? Hou je taai,lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dit kaartje is prachtig, erg mooi model!
  een hectische tijd....sterkte en succes ook voor je man.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schitterende kaart. Leuke details en prachtige kleuren heb je gebruikt. De layout is ook prachtig. Je zal altijd zien dat alles te gelijk komt. Succes met de verhuizing en het opknappen ervan. Gelukkig hebben jullie hulp. Sterkte.
  Gr. Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat een schitterende kaart Joanne, echt helemaal super vind ik hem. Oh wat spannend dat jullie de sleutel krijgen van het nieuwe huis, ook wel weer leuk maar wel jammer dat je op die manier je vertrouwde huisje moet verlaten.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Joanne,
  Wat een prachtige kaart. Ik vind het model ook zo gaaf. Veel succes met de verhuizing. Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je kaartje is erg leuk geworden. Ik heb hem zelf ook eens gemaakt, en vond het een heel leuk modelletje om te maken. Veel suc-6 met je verhuizing.

  Groetjes Renate.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!