woensdag 16 januari 2013

Een heerlijke hobbydag!

Gisteren zou ik een gezellige dag hebben bij en met mijn zusjes. Maar dat liep door de sneeuw even iets anders... Dus toen was mijn dag helemaal leeg.
Om er een leuke dag voor mijzelf van te maken, heb ik er een heerlijke hobbydag van gemaakt!
Eerst 2 mooie kaarten gemaakt, daarna een poos op mijn dwarsfluit gespeeld en als afsluiter met een mooi boek op de bank gezeten.


Dit is èèn van de kaarten die ik gisteren gemaakt heb.
het is een licht blauwe kaart, met daarop een creatie die gemaakt is met èèn pons!
Het is ontzettend leuk om te doen, wel een enorm gepruts, dus een goede fijne motoriek is vereist! Bij het rondje kun je zien wat de afdruk van de pons is. Deze pons kan gebruikt worden als hoekpons en als gewone pons. De bloemen op de kaart zijn gemaakt van de kleine onderdeeltjes die overblijven als je een figuur uitponst of zijn geknipt uit een geponst figuur.
De kleine figuurtjes duw je in 3d kit, hierdoor krijg je ook dat 3d-effect.
Ik ben blij met het resultaat!
De andere kaart volgt!

En wat een verrassing dat ik zo ineens 5 volgers en leuke reacties heb!
Ik hoop dat ik jullie kan inspireren en uiteraard kijk ik voor mijn inspiratie bij jullie!
Trouwens die zesde volger ben ik zelf. Mijn man wilde volger worden, maar dat gaat dus niet via dezelfde pc. Iemand enig idee of je een volger ook weer kan verwijderen??

Tot snel!


16 opmerkingen:

 1. Hoi Joanne,
  Wat leuk dat je ook een Blog hebt..Ik kwam via GerJanne bij jou terecht en ..er staan al leuke creaties op..ik ga je volgen...

  groetjes van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Joanne, succes met je blog en ik wens je veel volgers!
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Joanne,

  Via GerJanne ben ik op je blog beland. Wat een mooie kaarten maak je!! Ben gelijk volger van je geworden en kom zeker nog vaker een kijkje nemen.

  Groetjes, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Joanne,

  Gerjanne heeft een oproep voor je gedaan en zo te lezen werkt dit, hihi. Gefeliciteerd met je blog. Het is erg leuk om inspiratie bij elkaar op te doen. Ik wordt ook volger bij je en kom zeker nog eens langs.

  Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Joanne,
  Gerjanne helpt je mooi op weg zo en je zult zien dat je het bloggen heel leuk gaat vinden. Het ziet er al veelbelovend uit en ga je ook volgen, tot gauw maar weer.

  Gr, Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook ik kwam bij jou via GerJane....je kaart is prachtig, echt vrolijk. Ik wil nog wel meer van je zien dus ga ik je ook volgen.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Joanne,
  nou, ik wil niet dat je later zegt: GerJanne heeft me aan een verslaving geholpen, maar je bent er zelf bij.....
  Deze kaart is erg leuk! Ik vind het zo'n goed idee dat je met de restjes van je pons ook nog wat doet. En het effect is super!
  Oh ja, en trouwens het is niet erg dat je nu jezelf volgt. Dat doen een heleboel mensen. Het schijnt handig te zijn, maar ik weet niet precies waarvoor.
  Groetjes en die dag met je zusjes houd je vast wel tegoed!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat je nu een blog hebt. Van GerJanne had ik al gehoord dat je met deze techniek zo meer kaarten maakt. Het zal een gepriegel zijn, maar wat een mooi effect krijg je zeg! Die bloemen bovenaan je blog zijn ook zo gemaakt?
  gtroetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Joanne,

  Ik kwam via GerJanne bij jou terecht en je maakt hele mooie kaarten dus ben je gelijk maar gaan volgen succes verder met je blog.

  Gr...Bep ☺ ☺ ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Joanne, nou meis, je hebt er weer een volger bij hoor, gestuurd doot GerJanne (geintje)goed gekozen hoor voor een blog en leuk om op die manier je mooie kaartjes aan ons te laten zien, veel succes met je blog en je heerlijke, tikje verslavende, hobby, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Joanne,

  Ik kwam via het blog van GerJanne bij jou terecht wat maak je leuke kaarten!!Dus ben ik maar meteen volger 16 van je blog geworden ik kom zeker nog eens een kijkje nemen. Veel succes!!

  Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Joannne

  Leuk dat je ook een blog begonnen bent. Via GerJanne ben ik hier terecht gekomen en ga je volgen hoor. Leuk om zo bij elkaar ron dte snuffelen en misschien ideeën op te doen.

  groetjes, Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Joanne, gefeliciteerd met je eigen blog!! Natuurlijk ben ik ook volger geworden (met dank aan GerJanne). Leuk om elkaar te gaan volgen. Met jouw motoriek zit het wel goed, wat een priegelwerk! Maar met een schitterend resultaat, heel erg mooi gedaan.
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hahah ik ben nu je 20-ste volgster, dus je gaat snel hoor.
  Leuk dat je ook een blog bent begonnen, het is zoooo leuk
  om te doen.
  En je maakt hele mooie kaartjes, dus dan is het fijn dat
  je het nu ook kan showen :)

  Fijne knutselweek nog gewenst :)
  Lieve grtjsss van Erica ¤

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Joanne,wat leuk dat je ook een blog begonnen bent en wat een mooie kaart is dit,wat een geprul om die kleine dingetjes zo mooi op te plakken,ik zie het wel eens op beurzen en sta dan vol bewondering te kijken,petje af hoor,lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ziet er heel mooi uit!! erg leuk gedaan met die bloemen.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!