vrijdag 27 november 2020

Liefs

En toen waren we weer 2 maanden verder...

Even een berichtje om jullie op de hoogte te stellen van hoe het leven er bij mij nu voor staat.
Met ieniemienie stapjes gaat het vooruit. Ik ben daar heel blij en dankbaar voor.
Maar het is zo oppassen. Vorige week zaterdag dacht ik i.p.v. 350 meter wel 450 meter te kunnen lopen. Het laatste stuk merkte ik al dat de wereld wazig werd en het voelde of ik op wolken liep.... Maar wat was ik blij en trots dat het gelukt was.
Helaas heb ik het wel weer een aantal dagen behoorlijk benauwd gehad, onwijs moe en flinke hoofdpijn. Dus deze week was het juist weer een flinke stap terugnemen.
Dus het gaat met vallen en opstaan en vooral niet te snel willen.

In huis kan ik een paar kleine klusjes doen zoals de vaatwasser uitruimen en ik heb een hoge kruk aangeschaft om eens te kunnen koken.

In de trapkast staat een tas met wat makkelijke knutseldingen. Een paar keer in de week plan ik een half uur in om wat te knippen of dotten. Ik hoop dat in de toekomst mijn creativiteit wel weer terugkomt, want wat ik nu maak is alleen maar naar de creativiteit van een ander (lees:kant en klaar hobbyboek). Maar we zijn lekker bezig ;-) 

Inmiddels ben ik 8,5 maand onderweg. Gelukkig voelt dat niet zo en gaat voor mij de tijd ook snel. Ik ben dankbaar voor de voorzichtige vooruitgang en blijf knokken om hier weer zo goed mogelijk uit te komen.

Ik wens jullie allemaal een goed weekend en blijf gezond!


liefs Joanne


13 opmerkingen:

 1. Hallo Joanne, wat vervelend allemaal, vind dat je je kranig houd, vind het leuk dat je ons zo op de hoogte houd, het is nu eenmaal een rot tijd, bij ons gaat alles goed en houden ons aan de regels en hopen op betere tijden. Wens je sterkte de komende tijd en maar hopen dat het spoedig beter gaat...
  groetjes Bea(DT Cheerful Sketches).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stapje voor stapje en hopen dat je er weer helemaal bovenop komt!
  Veel sterkte en beterschap.
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent dapper en knokt door Joanne en nu maar duimen dat al die kleine stapjes straks een sprong worden! Kerst is nog 1 maand weg, hoop dat je dan wéér wat beter bent en kunt genieten!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ha Joanne,
  wat een lange weg, he? Ik vond het zo attent en lief van je dat je me een mailtje stuurde om me te feliciteren!
  Heel veel sterkte en succes en houd moed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Joanne, wat fijn weer iets te lezen en wat jammer dat je zo langzaam vooruit gaat máár je gaat vooruit. Ik hoop dat naar gelang je wat sterker wordt de goede periodes elkaar sneller opvolgen en langer duren. Ik denk regelmatig aan je, vooral als ik weer berichten hoor over Corona. Ik wens je kracht en blijf knokken hoor, je bent een kanjer.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Joanne, fijn weer even wat te horen...gelukkig ga je wel vooruit, al is het langzaam. Je hoort op het nieuws dat herstel langzaam gaat. Tis een pittig virus...ik wens je veel sterkte toe meis en hou vol!
  Liefs Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Joanne, wat een ontzettend pittige tijd heb je al achter de rug en nu nog. Ik wilde dat alle mensen die zo nonchalant zijn eens een verhaal zoals het jouwe moesten lezen.
  Houd moed en het zijn kleine stapjes voorwaarts maar ze zijn er.
  Heel veel sterkte. Ik heb zelf ook weinig achter de computer gezeten en heb je hele verhaal daar door gemist.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. amai Joanne, niet te doen meid, goed dat je voelt dat er wel een beetje vooruitgang is, maar niet evident allemaal als alles zo lang aansleept en het allemaal zoveel trager gaat dan gehoopt!
  Ik hoop voor jou dat je stapjes elke dag ietske groter mogen worden! Heel veel goeie moed!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een lange weg Joanne. Wie had dit ooit gedacht! Bah Bah! Ik vind je echt moedig hoor!! Hou vol! Er komt een dag dat je zeg, we zijn er weer. Ik hoop dat die dag snel weer komt. Blij dat de tijd ook toch nog hard gaat voor je. Heel veel beterschap en sterkte.
  Liefs Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heb je toch weer een lange weg te gaan. Gelukkig zit er wel nog steeds een beetje verbetering in maar zo te lezen ben je nog lang niet.
  Ik hoop voor je dat je nog heel veel grote stappen vooruit mag zetten en de stappen achteruit steeds kleiner worden.
  Groetjes Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een lange heb je al gehad en nog voor de boeg. Wens je heel veel sterkte. En kleine stapjes zijn ook goed.
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Och Joanne, wat een weg moet jij gaan. Het zijn hele kleine stapjes maar die tellen ook als 1 grote stap! Zet 'm op meid. Kop d'r veur.
  Dikke knuffel, liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Joanne,
  Je hebt al een hele weg afgelegd..... fijn dat het nu wat beter gaat worden. Al gaat het langzaam... het is een naar virus. Ik wens je nog heel veel sterkte en beterschap met je herstel.. het ga je goed . Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!