donderdag 23 januari 2014

kerstkaart en vraag


Vandaag weer een kerstkaart. Het lukt niet om elke week een kerstkaart te maken, maar als ik er dan 1 gemaakt heb, dan plaats ik hem op donderdag!
Deze kaart is weer gemaakt met een pons, in echt kerstkleuren.
Voor mij spreekt het voor zich, voor jullie misschien niet...maar uitleggen is gewoon erg lastig. Dus geniet maar gewoon van het plaatje ;-).

Mij wordt steeds vaker gevraagd of iemand een kaart kan kopen. Natuurlijk erg leuk!
Maar ik vind het zo lastig om de prijs van een kaart te bepalen en ben dan snel geneigd om de kaart gewoon gratis mee te geven. Natuurlijk ook niks mis mee, maar op een gegeven moment heb ik en geen kaarten en geen spullen meer.
Als jullie een kaart verkopen, wat vragen jullie dan voor een kaart????

Fijne dag!

groetjes,
Joanne

10 opmerkingen:

 1. Hi Joanne, dat ziet er apart uit, mooi vouw- en ponswerk, vooral de bloem lijkt me ingewikkeld. Ik vind het ook altijd moeilijk om een prijs te bepalen. Meestal kijk ik naar wat er aan materiaal en tijd inzit maar ik blijf wel onder de gemiddelde kaart uit een boekhandel met mijn prijs. Voor mij blijft de sport om iets te maken dus alle beetjes helpen want knutselen doe ik toch en anders wordt de voorraad zo hoog,hihi....lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk vouwwerkje met je ponswerkje!
  Op je vraag kan ik je geen antwoord geven....sorry!

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kerstkaartje is prachtig Joanne. Snap wat je bedoelt, is altijd zo een dilemma wat vraag je dan voor een kaartje. Niet dat veel mensen van mij een kaartje willen kopen maar als het dan eens voorkomt dan zeg ik meestal geef maar wat en dan geven ze meestal 2 euro, nou dat lijkt me geen verkeerde prijs toch voor een kaart, ga er eens eentje kopen in de winkel dan ben je nog meer kwijt. Maar zie ook weleens kaarten verkocht worden voor boven de 6 euro, dat vind ik dan weer ietwat overdreven maar goed het is maar net wat iemand er voor over heeft. Succes met de verkoop.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Joanne
  Ik vind je kerstkaart weer mooi geworden, héél apart met het vouwwerk.
  Ik zeg altijd , ik hoef niets te verdienen aan mijn kaarten, als ik maar weer zelf nieuwe spulletjes kan kopen, dus ik vraag voor een geborduurde 1,50 en een gewone, nou gewoon een scrapkaart 1,20.
  Maar iedereen denkt daar het zijne van. Soms verkoop ik er zelfs de postzegel bij, die koop ik altijd per 100, want naar Post voor kanjers gaan er ook wel 12 en meer per maand, dus dat gaat best hard.
  Als je bekend bent vragen ze wel 7 euro, nou dat is toch echt te gek vind je niet.
  Ik hoop dat je er iets aan hebt.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaart, ik denk dat je dit hebt gedaan met een pons van de Vietnameese mensen die op beurzen staan. Ik heb dat ook geprobeers en het is een hele klus.
  OP je vraag voor een prijs voor kaarten: Ik vraag € 1,= maar ik verkoop niet veel dus is waarschijnlijk ook geen maatstaaf.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Joanne,
  Wat een leuke kerstkaart, knap hoe jij dat doet met de ponsen, ziet er mooi uit..liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk kaartje Joanne!
  Ik heb wel eens kaarten verkocht en had dan ook veel moeite om het bedrag te bepalen. Is het een eenvoudig kaartje waar ik niet lang mee bezig ben geweest dan vraag ik er 0,95 voor, is het een kaart met veel frutsels en wat meer werk, zeg maar een luxe kaart dan vraag ik er 1,75 voor, dit is de max wat ik vraag. Een kaart, niet eenvoudig maar ook niet heel luxe daar vraag ik 1,35 voor. Doorgaans vind men de prijzen redelijk, van dat geld worden dan weer hobbyspulletjes gekocht.

  Groetjes, Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mooie kaart en je ponswerk ziet er weer prachtig uit.
  en voor je vraag...hangt een beetje van af hoeveel je op een kaart gebruikt. eenvoudig kaart zo rond 1 euro....luxere kaart zit je algauw rond de twee euro/2,50.
  het is best moeilijk om te bepalen hoor?
  succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige kerstkaart, ik vraag meestal 1,50 of 2,00 euro.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Schitterende kaart. Heel mooi gemaakt. Ik kijk altijd hoe duur mijn materialen zijn. Nagelang daarvan bepaal ik de prijs van mijn kaart. En uren bereken, nee, dat doe ik niet. Het is een hobby.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!