zaterdag 7 september 2013

dubbel werkHallo allemaal,

Wat een leuke reacties weer op mijn vorige kaart.
En hierbij weer een borduurkaart! Met dat mooie weer vind ik het heerlijk om buiten te zitten en dan is een borduursel snel mee naar buiten genomen.
Gisteren heb ik heerlijk roosjes zitten maken onder de parasol.

Met deze kaart ben ik een beetje dom geweest.
Ik had op wit papier die ronde rand geborduurd en daarin wat kraaltjes verwerkt. Daarna ging ik eens bekijken hoe ik de kaart verder af zou maken. Dus bedacht ik, het is wel leuk om er een cirkel uit te stansen. Dus ik mijn mooie borduursel in mijn double do... Nou dat had ik beter niet kunnen doen. Daar gingen al mijn kraaltjes, oeps niet aan gedacht.
Helaas was het niet te herstellen, dus kon ik opnieuw beginnen. Toen eerst maar die cirkel erin gemaakt. Dan is 1 kaart maken best een hoop werk!

Omdat ik geen leuk designpapiertje had wat er leuk bij stond, heb ik een soort van eigen borduursel gemaakt met zilverdraad, dat geeft de kaart toch net iets extra's.

met deze kaart wil ik meedoen aan de volgende challenges:
fadengrafik: alles mag (tot max. 3 kaarten)
krea2day: thema: dieren

Allemaal een heel fijn (knutsel)weekend!!

Groetjes,
Joanne

ps.zijn er trouwens meer mensen die problemen hebben met het maken van een nieuw blogbericht? Ik kan niet naar boven scrollen in een bericht en alleen iets weghalen als ik met mijn pijltjestoets achter het woord gaan staan. Uhm...beetje vaag misschien... Misschien duidelijker, ik kan niks met mijn muis doen in een bericht. Verder in blogger geen last van. 

14 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige, geborduurde kaart heb je gemaakt, Joanne!! En, ja, kraaltjes passen nu eenmaal niet in de Double Do... Een goede les voor de volgende keer!!

  Groetjes, Nellie

  Ik heb geen problemen met mijn muis!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geen problemen met blogger, heb je misschien een muis waarvan
  de batterij verwisseld moet worden ?

  Je kaartje is heel mooi geworden zo, wel zonde van het extra
  werk ☺

  Een gezellig (knutsel)weekend gewenst ☺
  Lieve grtjsss Erica xox
  heidebloempjuh.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuk kaartje. gezellig dat je meedoet aan de challenge bij KIC. Succes!
  GRoetjes Desiree

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw Joanne ik vind het een schitterend kaartje, ook al ging het eventjes fout je hebt er toch maar een schitterend eindresultaat van gemaakt, ik vind deze kleuren ook zo top.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaart!! Mooi geborduurd jammer van al je werk en kraaltjes maar het resultaat erg mooi.

  Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt een mooie kaart gemaakt voor de KIC challenge. Succes en leuk dat je meedoet.
  groetjes ine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Joanne,
  Wat erg als je werk voor niets is geweest, maar dat gebeurt je nu vast nooit meer..Je had ook een rose randje in het midden kunnen plakken..maar je hebt het opnieuw gedaan en hebt eer van je werk, heel Mooi..liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 8. super leuke kaart en knap hoor dat borduren

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Joanne,
  wat zal je even gek gekeken hebben toen het mis ging in je double do!? Je kaart is uiteindelijk toch een heel mooie geworden.
  En wat je zegt van die muis, dat had ik pas ook, maar dat was op een andere, vaste computer. Op mijn laptop heb ik nergens last van...
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Joanne, je kaart is prachtig, ik denk dat het aan het weer ligt, mij lukt het ook maar niet om een kaart in één keer goed te maken, ondanks alle problemen heb je een prachtige kaart gemaakt, dank je wel voor je deelname aan de challnge van de Fadengrafik.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Joanne, tja dubbel werk, dat gebeurt ons allemaal wel eens hoor, jammer maar je kaartje is er niet minder door geworden, mooi patroontje heb je gebruikt. Ik heb soms ook wel last van blogger, word ik er zomaar uitgeknikkerd of ik kan in mijn volglijst niet scrollen, nu gebruik ik afwisselend mijn tablet en laptop maar ik heb het idee dat het aan de browser ligt, de een keer chrome en dan weer IE, soms kan iko ook geen foto's laden, hoogst irritant en dan ineens is er weer geen vuiltje aan de lucht, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat jammer dat je je kaart overnieuw moest maken. Maar er gaat bij mij ook veel de prullenbak in hoor hahaha Dat hebben we denk ik allemaal wel eens. Je kaart is heel mooi. Mooie bloem heb je ook gebruikt zeg!

  groetjes,Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige kaart met mooie bloemen! Dank je wel voor het meedoen met de KIC! groetjes Willie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie kaart.
  Leuk dat je meedoet met de challenge van de KIC.
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!