vrijdag 2 augustus 2013

bloemstukje op kaart


Na veel gepriegel en gepruts is het gelukt om een bloemstukje op deze kaart te krijgen.
Toen ik deze kaart maakte had ik niet zoveel geduld en was ik een beetje rillerig, dus dat viel niet mee om het voor elkaar te krijgen.

Deze kaart is weer gemaakt met de 'Punch Technic', wat wil zeggen dat je 1 pons hebt waar je alle mee maakt. De ene keer gebruik je het 'afval' wat onder uit de pons komt of je knipt je figuur rond het geponste in je papier.
Ontzettend leuk om te doen, als je genoeg geduld hebt ;-).

Groetjes,
Joanne


5 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende kaart Joanne!! Leuk effect met dat dubbelzijdig papier...geloof graag dat bij zo'n kaart erg veel geduld moet hebben.

  Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is prachtig Joanne, gelukkig heb je geduld toch onder controle gehad want anders hadden we deze pracht niet mogen aanschouwen.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Joanne, ik vind het een plaatje geworden! Het is een heel fijn werkje zo te zien, maar hij is super! Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi Joanne,
  het is een heel leuk kaartje geworden en het is een heel mooi bloemstuk geworden. Wist niet dat je ook kon bloemschikken??

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke techniek heb je gebruikt op de kaart, heb ik nog niet eerder gezien, geeft een heel mooi effect, je bloemstukje is echt een blikvanger op de kaart.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!