woensdag 3 april 2013

kerstkaart met sneeuwmannen


Wat heb ik veel, en leuke, reacties op mijn laatste kaart gekregen! Echt helemaal super!

Vandaag zag ik op verschillende blogs kerstkaarten met sneeuwmannen en daarbij de challenge van Yvonnes’s 52 weeks of Christmas : maak een kerstkaart met tenminste één sneeuwpop. Deze kaart heb ik een tijd terug al gemaakt, dus kan ik net zo goed meedoen!
De basis van de kaart is een groene kaart, daarop designpapier met sneeuwmannen. Het stempeltje heb ik ingekleurd met aquamarkers. Ik heb er weer schudkaart van gemaakt. Een kader van groen en rood papier en daar een blaadje gelatine achter geplakt (krijg je een leuk effect!), als schudmateriaal zitten er kleine witte en zilveren kraaltjes in. Het sneeuwt dus echt!!!
Verder afgewerkt met een lintje en wat plaksteentjes.

En dit is nog maar kerstkaart nummer 2... Ik was zo van plan om dit jaar een paar kerstkaarten (liefst 1 per week) te maken. Nou het komt er gewoon niet van of ik wil gewoon een ander soort kaart maken!
Dat wordt vanaf oktober weer alleen kerstkaarten maken.... :-s

Ik ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden! Het is zo leuk om reacties te krijgen!
Bedankt allemaal!

Lieve groet,
Joanne

16 opmerkingen:

 1. hoi Joanne, nou dat voornemen komt me heel bekend voor, ik heb er nog niet een gemaakt, al wel een stempeltje gekleurd klaarliggen. Jouw kaartje is echt superleuk en als schudkaart helemaal, moet ik me nog steeds aan wagen hoor, nog nooit gedaan en die gelatine vergeet ik ook steeds te kopen. Groetjes en succes bij de challenge, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem heel erg leuk geworden, misschien nodigt dit je
  uit om er toch meer te maken. Bij mij is het er nog helemaal
  niet van gekomen helaas...

  Lieve groetjes Erica xox ¤
  heidebloempjuh.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig is je kaart Joanne, eigenlijk moeten we niet meer aan kerstkaarten denken toch, maar met dit koude weer, brrrr, dus blijf maar lekker kerstkaartjes maken hoor, ben je lekker klaar in december.
  lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem prachtig, al 2 kerstkaartjes klaar het begin is weer gemaakt!! Ik heb er nog nooit een schudkaart gemaakt lijk me best ingewikkeld..

  Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk, ja je ziet de laatste dagen veel sneeuwpoppen voorbij komen.... Haha, de winter is toch voorbij? Doe er zelf even hard aan mee. Ja en dat kerstkaarten maken lukt mij elke week ook niet. Ik had nog meer engeltjes geknipt liggen van mijn vorige kerstkaart vorige maand, en die heb ik nu afgemaakt. Dus mijn voorraad is iets meer.:) maar er is ook zoveel leuks om te doen! Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie schudkaart heb je gemaakt, Joanne!! Eigenlijk moet ik ook een begin maken met kerstkaarten, maar op de een of andere manier komt het er bij mij niet van!!

  Groetjes, Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schitterende schudkaart. Leuke sneeuwpoppen en prachtig papier heb je gebruikt. Ik had me ook voorgenomen om elke maand 2 kerstkaarten te maken. De eerste 2 maanden is het nog goed gegaan. Maar afgelopen maand is het al mislukt.
  Gr. Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Joanne,
  wat is dit een leuk kaartje!! Enig met dat sneeuwmannenpapier en natuurlijk helemaal leuk, dat schudgedeelte met de afbeelding erachter. Ook sterk, dat je hem had liggen....kwam nu mooi van pas!
  En als je eenmaal wat kerstkaarten maakt krijg je misschien de smaak wel te pakken. Ik heb er nu al 7 klaar. En dat had ik nooit gedacht!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk gedaan. En het is zelfs nog een schudkaart ook.

  groetjes,Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een schattig kerstkaartje heb je gemaakt Joanne, ik vind hem helemaal supermooi geworden. Hahaha ik had me ook voorgenomen om elke week een kerstkaart te maken maar het ontbreekt me totaal aan inspiratie op dat gebied, maar komt wel weer. Die van jou is helemaal super.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een hele leuke schudkaart en met het zien van sneeuwmannen zit het wel goed,hihi,lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Joanne,

  Wat een leuke kerstkaart super.

  Gr...Bep

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk sneeuw schudkaartje Joanne knap gedaan!!!
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke schudkaart heb je gemaakt!
  Leuk gedaan hoor!

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Joanne,
  Wat een leuke kerstkaart heb je gemaakt, leuke stempel en mooi met de kraaltjes als schudsel en fijn..al weer een kerstkaart klaar..liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat, ik lees ze met plezier!